Klassieke schoorsteen op maat.

UW WAND MET INBOUWHAARD OP MAAT, VAN ONTWERP TOT SUPERIEURE AFWERKING

Groven Style denkt met u mee van stijl tot rendement

ONTWERP EN ADVIES

Uw inbouwhaard op maat wordt een blikvanger in uw woonkamer. En die komt pas echt tot zijn recht wanneer hij perfect is ingepast in uw interieur.

Daarom denken de ontwerpers van Groven Style mee in uw stijl, maar verrassen ze u met hun creativiteit en vakmanschap. Want net zoals een sober versierde stijlschouw uw moderne interieur net die tijdloze toets kan geven, kan een strakke schoorsteenmantel juist de nodige rust brengen en uw inbouwhaard nog meer tot zijn recht laten komen. 

KEUZE VAN TECHNIEK

Uw keuze voor hout, gas of elektriciteit heeft technische consequenties. Denk aan de aanvoer van verse lucht, de afvoer van rook, de aanleg of aanwezigheid van gas- en elektrische leidingen, het gebruik van brandwerende materialen, optimale ventilatie enz.

Over al die onderwerpen wordt al van bij het eerste contact met u gesproken. Zo maakt u goed geïnformeerd de juiste keuzes en start u degelijk voorbereid aan de plaatsing van uw inbouwhaard of sierschouw op maat. En kunt u er zo snel mogelijk van genieten.

PLAATSING EN AFWERKING

Een goede voorbereiding is het halve werk. Alvorens tot plaatsing over te gaan nemen we de gedetailleerde uitvoeringsplannen daarom nog een keer samen met u door. En aan de hand van een realistische 3D-simulatie tonen we u de metamorfose die uw woonkamer zal ondergaan.

Vervolgens stellen we een strakke maar realistische timing met u op, zodat beide partijen weten wat ze van mekaar mogen verwachten en wat er precies op welk moment in de planning staat. Zo herleiden we de eventuele hinder van de werkzaamheden tot het absolute minimum.