Over Groven Style

OVER ONS

De firma Groven startte meer dan 50 jaar geleden met de creatie en productie van sierschouwen in natuursteen. Het succes daarvan was zo groot dat aannemers en bouwheren al snel vroegen om meteen ook de bijhorende open haard erin te verwerken.

Zo ontstond een doorgedreven specialisatie die tot op de dag van vandaag in de eerste plaats een troef is voor onze klanten. De mogelijkheden op het vlak van verwarmen met haarden en kachels is vandaag immers zo groot, dat alleen een specialist u tussen de bomen het bos nog kan laten zien.

Denk alleen nog maar aan de keuze tussen een haard of een kachel op gas, hout, pellets, elektriciteit of nog een andere brandstof, inbouw of voorzet, het rendement, de gewenste stijl en bijhorende interieurmaterialen, optimale ventilatie, de veiligheidsvoorschriften enz.

EEN ERVAREN TEAM VAN HAARD- EN KACHELSPECIALISTEN

Van medewerker in de toonzaal over interieurarchitect tot plaatser van uw haard of kachel, allemaal zijn ze doordrongen van onze missie: u een uniek stukje interieur leveren waar u het nog jarenlang warm van krijgt. In familiekring of met vrienden, gezellig intiem of feestelijk uitgelaten, maar altijd behaaglijk en comfortabel warm.

Elk van onze medewerkers stelt zijn specialiteit tot uw dienst en denkt constructief met u mee. Hij verrijkt uw ideeën met zijn ervaring om tot de mooiste en technisch meest verantwoorde oplossing te komen. Rekening houdend met uw wensen, uw budget en uiteraard… uw interieur.