Onderhoud - Herstellingen - Schoorsteenvegen

Schoorsteenvegen

SCHOORSTEENVEGEN

Om de levensduur van uw apparatuur en de veiligheid ervan te behouden, of het nu gaat om een houthaard of een pelletkachel, is het raadzaam om deze minimaal één keer per jaar door een vakman te lagen vegen om een goede werking en uw veiligheid te garanderen.
Een niet geveegde schoorsteen stelt u bloot aan brand door de opeenhoping van brandbare teer in de schoorsteen en het terugstromen van gassen in uw huis.

onderhoud haard

ONDERHOUD EN HERSTELLING

Ervaar je problemen met uw haard? Of wil je zeker weten dat jouw haard schoon en veilig is? Plan een onderhoudsbeurt met onze servicemonteurs. Onze monteurs zijn vakkundig opgeleid en zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van onderhoud en herstellingen aan haarden en kachels, zowel voor gas, hout als pellets.
Een onderhoudsbeurt plan je gemakkelijk via onze service afspraak.
kachelruit glasraam herstelling

VERVANGING GLASRAMEN VOOR KACHELS EN HAARDEN

De vervanging van een kachelruit gaat soms gepaard met wat problemen; zoals het nemen van juiste maten, het behoud van een goede isolatie en optimale kwaliteit van het verbrandingsproces.
Wij herstellen en indien gewenst reviseren uw kacheldeur, zodat u weer kan genieten van een mooi vuurbeeld.

onderdelen webshop groven style

RESERVE ONDERDELEN - VERVANGONDERDELEN

Het vinden van het juiste onderdeel voor uw kachel is niet altijd gemakkelijk. Er zijn talrijke modellen en veel verschillende types. Bij Groven Style vindt u een uitgebreid assortiment originele vervangonderdelen.
Neem een kijkje in onze online shop waar u een aanbod van onderdelen terugvindt van vele bekende fabrikanten.

DE JUISTE TOEBEHOREN EN DECORATIESTUKKEN.

De juiste toebehoren en decoratiestukken maken uw nieuwe interieur met haard of kachel helemaal af. Daarom biedt Groven Style u een ruim assortiment aan houtmanden, houtkarren, haardstellen en andere accessoires voor haarden en kachels in diverse stijlen. U vindt er ongetwijfeld net wat u zoekt. Van aanmaakblokjes of kolenkit tot hittebestendige handschoenen.

Daarnaast vindt u in onze showroom decoratieartikelen als kaarsen, kandelaars en fotokaders. Kom gerust eens langs of vraag vrijblijvend onze catalogus aan. 

Deze accessoires en decoratiestukken zijn ook een ideaal cadeau. En dankzij onze cadeaubon hoeft u zich geen zorgen te maken over smaak of kleur. U geeft een warme attentie en de gelukkige ontvanger kiest zelf iets dat hem of haar bevalt. Iedereen gelukkig.

Bel ons op het nummer 011-68 21 38 en laat het bedrag weten dat u cadeau wil geven, dan leggen wij uw gepersonaliseerde cadeaubon alvast voor u klaar.