Airco en verwarming

Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod quis ipsum vel sodales. Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie. Integer augue massa, feugiat ac quam sed, iaculis accumsan justo.

Ariston Airconditioners Nevis Plus

NEVIS PLUS is een high performance product. De 3D ​​DC Inverter-technologie maakt grotere energiebesparing door monitoring en gelijktijdige modulatie van alle belangrijke parameters van de airconditioner. Het design is elegant en eenvoudig en ontworpen voor gemakkelijke toegankelijkheid. Het product is beschikbaar in verschillende vermogens: 2,5 kW tot 12 kW mono of multi split. Energieklasse A++ Type koelvloeistof : R32 Alle modellen kunnen uitgerust worden met een WiFi-kit. De applicatie Ariston Clima laat u toe om uw airco op afstand te regelen.

Elco Thision mini

Gaswandketel Thision Mini Elco

Vermogen 3 kW - 34 kW

De nieuwe THISION® MINI gaswandketel biedt met de modernste verwarmingstechniek maximale verwarming en warmwater comfort tegen een aantrekkelijke prijs/kwaliteit verhouding. Door zijn compacte en elegante design is deze plaatsbesparend en kan hij overal geïnstalleerd worden. Hij heeft geen stookruimte nodig in geval van renovatie.

De intelligente ruimte- en weersafhankelijke regelaar, REMOCON, zorgt het hele jaar voor een uiterst efficiënte werking. De eenvoudige gebruikersinterface is makkelijk te gebruiken met slechts één knop. De geïntegreerde besturing kan snel en gemakkelijk verwijderd worden en gebruikt worden als een afstandsbediening. Hij zet met deze flexibiliteit een nieuwe standaard in de regeltechniek.


THISION MINI | ELCO Belgium De THISION® MINI NET is uitgerust met een hoog efficiënte circulatiepomp die in vergelijking met ongeregelde circulatiepompen tot 50% energie bespaart. De roestvrije stalen warmtewisselaar garandeert een lange levensduur en blijvend comfort.


De voordelen

  • EFFICIËNT EN COMFORT
  • De nieuwe THISION® MINI NET is een gaswandketel met een laag energieverbruik bij vollast. De geïntegreerde regelaar REMOCON reageert effectief op schommelingen in weer- en omgevingstemperatuur en daarmee is er gedurende het hele jaar een efficiënter gebruik mogelijk. THISION® MINI COMBI behoort tot één van de beste verwarmingsketels in zijn klasse.
  • EENVOUDIG EN INTELLIGENT
  • De intelligente regelaar REMOCON heeft een eenvoudige gebruikersinterface. Alle functies kunnen duidelijk worden opgevraagd met slechts één knop. Daarbij is deze makkelijk te verwijderen en flexibel te gebruiken. Zo kan de regelaar ruimte- en weersafhankelijk gebruikt worden.
  • COMPACT DESIGN
  • Met zijn ruimtebesparende afmetingen van 745 mm hoogte en 400 mm breedte, kan de THISION® MINI NET overal flexibel geïnstalleerd worden. Het elegante design past in elke harmonieuze omgeving.
  • DUURZAAM COMFORT
  • De robuuste roestvrije stalen warmtewisselaar zorgt in combinatie met het ELCO zorgeloze servicepakket voor veiligheid en voor een maximaal (warm) water comfort.
  • REMOCON NET
  • Met de REMOCON NET kan je makkelijk en overal je ketel bedienen waar je ook bent via de smartphone-app “REMOCON NET”. REMOCON NET MINI zit inclusief bij de ketel.